2014-08-22 09:54:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Elég a halogatásból

Napi horoszkóp augusztus 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A jegyében járó Uránuszt érő kedvezőtlen fényszög miatt hajlamos lehet régi, jól bevált struktúrákat felrúgni, mindent megváltoztatni életében. A végleges döntésekkel inkább várjon néhány napig. Egy hétig. Sőt akár egy hónapig.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha rombolni, lebontani, elpusztítani szándékszik valamit otthonában, akkor ez a hétvégi Mars-Jupiter-Uránusz fényszög kitűnő lehetőséget teremt, egyéb esetben igen kedvezőtlen. A sport segíthet a feles energiái levezetésében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Munkája miatt túlhajszolja magát, és ez nyomot hagyott egészségi állapotán is. Erősítse szervezetét valamilyen multivitaminnal. Jót tesz a sok zöld és narancspiros étel - zöldség és gyümölcs formájában. Egyen dinnyét, tököt!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nehéz döntés előtt áll, és a sors most még kicsit ködösít; túl sokat képzel és túl keveset lát. Vagy csak nem akar látni. A kiábrándulás keserű piruláját előbb-utóbb le kell nyelnie, önön múlik azonban az értékelés. A valóság szebb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kicsit keveset alszik mostanában: olyan elkötelezettséget vállalt, ami nemigen hagy időt a pihenésre. Ugyanakkor jobban oda kell figyelnie testi szükségleteire: ha sportol, lazításra, ha diétázik, vitaminokra lehet szüksége.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A sok harc után most egy kicsit nyugodalmasabb időszak következik életében. Most elsősorban anyagi helyzete javítására kell koncentrálnia, ehhez a mai napon új szövetségeseket, üzletfeleket találhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Folytonos kihívásoknak van kitéve, de gyakran már ott is küzdelmet lát, ahol valójában segítségre lelhet. A hét második felében kicsit lazulnak a béklyók, egy szerető szívnél pedig megnyugvásra lelhet. Lepje meg magát valamivel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Munkahelyi háborúskodások keserítik, ráadásul párkapcsolata sem felhőtlen mostanában. Többszörös válaszútra kerülhet, de semmiképp se döntsön ösztönösen, mintegy „gyomorból”. Karrierje építéséhez keressen támogatókat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha továbbra is a halogatás taktikáját alkalmazza, a megoldatlan ügyek lassan megoldhatatlanná válnak. Egy baráti tanács, bár jó szándékú, de ha megfogadja feldúlhatja életét. Hallgasson inkább a házastársára!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A keménységet lágysággal takargatja, de van, aki átlát a szitán. A taktikázás visszafelé is elsülhet, lehetőség szerint legyen nyílt és egyenes mindenkivel szemben. A baj az, hogy ön sem lát mindenben tisztán.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Változékony hangulatban van. Habár alapvetően szerencsésnek mondhatja magát, mégis rájön, ha az otthonában nincs rendben valami, akkor semmi sem működik igazán. Egy takarítás segíthet abban, hogy a gondolatait is letisztázza.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Párja veszekedős kedvében van, ha békét akar, inkább ne provokálja. A közlekedésben is legyen nagyon óvatos, valahogy most megszaporodnak az őrültek az utakon. A szerelemben sok szép illúzióra de csalódásra is számítat.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: